fredag den 7. december 2012

Hvid december

Igen er haven pakket ind i hvidt. Rigtigt godt for mine vækster, men noget arbejdskrævende med al den skovlen sne. I denne uge har vi været ude hver dag.
Smukt ser der også ud med nye skulpturelle former. Det er det interessante ved vinterhalvåret. Her kan man især se fritvoksende træers skulpturelle former.

Jeg er af den mening, at havens vækster skal levere maden til fuglene i vides mulig udstrækning. Men da jeg på anden dagen havde set, solsortens ivrige graven efter de nu tildækkede æbler, kom der mad på foderbrædtet, vel vidende at nu hænger jeg på den til det lyse forår. Nu er de jo meget hyggelige at se på og en enkelt halvtam solsort-hun har jeg da også om benene.
De har dog stadig mulig for andet end supermarkeds frøudbud. Hvidtjørnen m.fl. har dog stadig noget at byde på. Men hvorfor tømmer de een hvidtjørn og lader en anden stå til senere. Jeg ser jo fuglenes valg alt efter bær og årstid, men samme sort med få meters afstand!
1 kommentar:

  1. Det samme sker her med paradisæbler, tilsyneladende tre ens træer ved siden af hinanden, det ene rører de ikke. De andre bliver ryddet.
    Sne er smukt, når det er nyt, hos os er der ikke noget.
    God weekend

    SvarSlet