HAVEDESIGN


Du står med et nyt hus på en byggeplads og et billede i hoved af en frodig have med alle dine drømme.

Du har overtaget drømmehuset i en gammel tilgroet have. Måske har der aldrig været nogen egentlig have. Eller måske har det engang været en drømmehave, men det ses bare ikke mere.
Hvor er det så lige du skal begynde, når du nu kun har få weekender til at gøre noget ved det og du aner intet om træer og blomster.

Det kan også være du har en rigtig dejlig have, men du magter den bare ikke mere, eller du hellere vil lave noget andet end at luge og klippe hele tiden.
Her mangler du en plan til den nemme have. Hvem siger, en stor græsplæne er det nemmeste? Har du mod til at skære i de alt for store træer og buske?

Du har måske helt styr på din have og væksterne, men kunne godt lige bruge et par fremmede øjne til at se flere muligheder eller et hjørne med fornyelse.
Måske har du bare brug for et par timers snak i haven eller du har brug for en samlet plan over et nyanlæg.

Du ringer bare 29455685 eller mailer ingeriversen9760@gmail.com

For mig er det spændende at finde en god løsning gennem samtaler og iagttagelser. Jeg  vil prøve, at finde frem til den enkelte haveejers ønsker, så det bliver deres have.

Langt de fleste haveejer skal lave det meste selv, så her kan jeg også give et par gode råd om arbejdsgange, planter, anlæg m.v. Det hjælper ikke med en fin tegning og planteliste, hvis man ikke ved, hvordan man kan fører det ud i virkeligheden.

 
Min viden inden for feltet bliver hele tiden opdateret bl.a. med rejser til udlandet, hvor jeg finder inspiration og ser de nyeste tendenser, ligesom jeg selvfølgelig hele tiden følger med i den faglige litteratur og løbende udvider mit plantekendskab.

I min egen have, som er en blanding af gamle træer og nyanlæg, har jeg gode mugligheder for at eksperimenterer med nye ideer og anlæg. Jeg har interesseret mig for have siden barns ben og bliver aldrig færdig - heller ikke med at få mere viden.

Du må gerne komme forbi og blive inspireret til at forme din egen have.

Billederne er fra mine ture til udstillinger og fra egne projekter.

 


hvem siger grønt er kedeligt
blade har også farver
de små skal også have et hus