HAVEN

Haven er en stor skulptur, der lever hele året rundt. Den er hele tiden i forandring. Giver inspiration til nye ideer fra flytning af en enkelt plante til næsten urealistiske projekter.

Haven skal have noget at byde på hele året. Blomster fra den første tøvejrsdag til den første sne i efteråret. I de mørke måneder uden blade på løvtræerne er det de stedsegrønne buske og træer, der tegner haven. Nyttehaven er begrænset til det man ikke kan købe i det lokale supermarked eller er for dyrt.

Haven er et stort eksperitarium. Her prøver man at få en sjælden plante til at gro – leder efter den hvert år og håber hver gang at den dog bare sætter et skud mere i år.
Det er her man tømmer en frøpose og får et farveorgie af f.eks. gul tagetes eller man stikker en tør bønne i jorden og op vælder den flotteste plante i mands højde med et væld af bourdox røde lange bønner.
Det er også her, der skal tages de svære beslutninger og sige nu skal det træ altså væk. Erkende, at den busk skulle du aldrig have plantet. Her i haven får man de store øvelser i at erkende sine fejl diposioner. Det er også her du får de helt uventede oplevelser, som når man jokker igennem bedet med Kæmpestenbræk og er lige ved at træde ned i en rede med halvstore pindsvineunger.