mandag den 20. februar 2012

Brev til mine børnebørn

Kære drenge og piger
Ja der er kommet de første blomster i haven. Her kan du se hvordan de ser ud og hvad de hedder.

Erantis
Vintergæk
Påskeklokke
På min vej rundt i haven kom jeg forbi jeres hule, som I byggede i efterårsferien. Det bliver spændende at se, hvordan den kommer til at se ud, når der kommer en masse af blade og nye grene på træet. Måske kan man så slet ikke se den. Så vil i kunne sidde helt gemt i den og drikke saftevand og spise kager.

Inde i farmors drivhus er der også blomster. Når det bliver sommer bliver de røde, blå og gule.

Jeg vil også i år lave nogle tomatplanter til jer. Kan I huske de små søde, som man kan gå og spise af. Men først skal jeg så nogle frø i potter, som jeg har stående inde min varme stue. Tomatplanter kan slet ikke lide at fryse og vil kun gro, når de har de får sol og varme, så I får ikke planterne før til Pinse.

spireprøve i vindueskarmender kommer både blade og rødder
 ud af en tør fra sidste år bønne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar