søndag den 28. juli 2013

Hydrangea - Hotensia
Min hortensia er blevet mørk azurblå.
Et par gamle almindelige hortensiaer fulgte med mig i sin tid da vi flyttede hus & have.
De har ikke gjort meget væsen af sig, men de inspirede mig til at, dette lille hjørne af haven skulde bruges til hortensiaer. Og her blev der efter en gennemgribende rensning af jorden yderlige plantet  Hydrangea arborescens  / Træagtig Hortensia  og Hydrangea aspera Macrophylla / Fløjls Hortensia samt nogle aflæggere fra en stor Hydrangea serrata 'Blue Bird.
Igennem et par år har jeg ladet nedfaldne blade plus lidt til dække jorden ----- og nu står mine hortensiaer her i år med disse smukke blå farver, som bliver meget intense, når skyggen falder på området. - og nu får de nok også med den nyfaldne regn efter lang tørke større blomster.
Jeg er ellers ikke så vild med denne type hortensiaer. Er mere til klatre- og havehortensiaer, som garanteret giver blomster, men lige nu får de mange stjerner!!!

1 kommentar:

  1. Dejlige smukke blå "Bolde". Herligt med uventede gaver.

    SvarSlet