torsdag den 13. marts 2014

Kjolen og krokusen

De vælter op i haven. I forskellige tempi og farver. Og så gør solen jo i disse dage alt for at åbne de blomsterne krokus til et blændende farveorgie. Erantis og vintergækkerne står der med deres nu farveløshed og næsten undskylder deres eksistens.

Især den solgule krokus er meget villig til at brede sig.
Jeg købte en enkelt pose for tredive år siden og de har flyttet med mig fra have til have.
I min nuværende have har jeg gennem årene flyttet rundt på dem flere gange. Hver gang har jeg ikke fået gravet alle løgnene op og derfor titter de nu frem alle muglige steder.
Nogle steder kommer de også op gennem andre planter, fordi konen her ikke kan huske dem, når jeg senere på året er ude plante og flytte rundt. Men det er bare hyggeligt. Hvis det er helt galt tar' jeg ved deres lange blade efter blomstring og flytter dem til et bedre sted.
Skulpturen er lavet af "manden i huset"
 2 kommentarer:

  1. Det går forrygende hurtigt - de første krokus er også allerede ved at takke af.

    SvarSlet
  2. Hej Inger,
    Jeg er bare vild med de skulpturer du viser her på bloggen. De er super smukke. Særligt den lille dreng fra forrige indlæg :-)
    Mathias

    SvarSlet