torsdag den 7. november 2013

Beskæring af fugle-skov


Pludselig er der gået syv år og fugleskoven trænger til beskæring.
Den 900 m2 tillægsgrund blev for syv år siden ændret fra en voksen granskov til en skov med 25 fuglevenlige frugtbærende træer.


De første år glæder man sig over at det det gror. Så bemærker man at blikket skal vendes opad for at se trætoppene.
Og nu har jeg så været i gang med saks og sav. Underbevoksningen (Cotoneasterne) skulle skæres ned og Hansporetjørne skulle stammes op sammen men de forskellige paradisæbletræer.
Så nu skulle det gerne være ændret fra et stort busket til træer med underbevoksning.


Men hjælp hvor er der meget grenværk, der skal fjernes. Det bliver noget med en "mand med en trailer"!!!

Men fantastik klarer det linjerne i haven, når man kommer lidt rundt med saks og sav. Havens skulpturelle form bliver rolig og afbalanceret.

4 kommentarer:

 1. Jeg kalder det "at trække træerne ned til jorden"! Pludselig kan man se træet stå på jorden med fod, stamme og krone! Tillykke med arbejdet :-)

  SvarSlet
 2. Sådan går jo - inden man ser sig om, skal man i gang med sav og trailer. Til næste år vil I nyde resultatet. For resten, hvordan ser barnebarnet ud i dag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft flere på den skulder i årenes løb. De to sidste er nu på kravlestadiet. Det er nr. 5 og 6 - fætter og kusine. Du kan se de ældste okt. 2012 og maj 2013. Glade børn i haven.

   Slet
 3. Ja det er nemlig rigtigt, først glæder man sig over som det gror, og pludselig er det blevet for meget. Der bliver enorme mængder af grene, der skal bortskaffes, men det må vi tage med.

  SvarSlet